Xtra dry skin fix

Hvis du har tør hud, enten på hænder, fødder eller albuer, så er xtra dry skin fix løsningen. Den er specielt udviklet til at klare selv det tørreste hud.

Hvorfor betale for meget for din Xtra Dry Skin Fix? Vi har samlet de billigste danske forhandlere på siden her, så du får et godt overblik over hvilken priser og leveringstider du kan forvente.

Der ud over har vi samlet et hav af gode råd og tips til hvad du kan bruge Xtra Dry Skin Fix til. Bare scroll længere ned for at læse mere. Der er så mange gode ting den kan bruges til.

Mange af forhandlerne har også andre af produkterne fra Beaute Pacifique, så det er med at få købt alle de produkter du har brug for.

De bedste priser på Xtra Dry-Skin fix 120ml tube

Vi har samlet de bedste priser på cremen her under så du let får et overblik og kan spare mest muligt.

Cremen findes i 2 størrelser, en tube på 120ml og en stor på 500ml med pumpe. Der kan godt være meget at spare på at købe den store udgave fordi prisen pr liter er en del lavere. Du kan spare op til 40% bare på forskellen på standard prisen! Så der skal virkelig være tilbud før det kan betale sig at købe tuben.

Ulempen ved den store udgave er at den er svær at finde fordi der ikke er mange butikker der forhandler den. Vi har fundet nogen af de butikker hvor du kan få fat på den.

Grunden til at cremen virker så godt er at den reducerer vandfordampningen i huden så den holder på fugten. Det gør den fordi den har en høj koncentration af sqalane. Hvis du har noget irriteret hud, enten fra et insektbid eller en hudafskrabning er cremen også rigtig god.

Specielt neglebånd og huden rundt om neglene vil cremen kunne blødgøre rigtig meget. Så det er er en stor fordel at bruge den et par gange i løbet af dagen når den tørrehud er på sit højeste fx når vinteren starter.

Creme når du vasker hænder tit

Hvis du vasker hænder tit så kender du fornemmelsen at de bliver knastørre lige efter. Her er cremen god at bruge et par gange om dagen som en håndcreme. Hvis du ligesom mig ikke er glad for at have fedtede hænder så smører du bare cremen på med oversiden af hænderne.

Du er nok ikke interesseret i at have den store 500ml tube med i tasken, men den mindre 120ml passer fint at have med på farten. Hvis du stadig synes den er for stor kan du bruge en lille 50ml tube som denne når du er afsted. Og så kun bruge Beaute Pacifique cremen når du er hjemme. Selvom du kun bruger cremen morgen og aften får du alle de gode fordele af den alligevel.

Er der parfume i Xtra Dry Skin Fix

Nej, heldigvis har Beaute Pacifique valgt at holde cremen parfumefri. Så på den måde er den god hvis du har parfume allergi eller ikke bryder dig om at dine hænder dufter.