Algerens

Fjern de grønne algeplamager med algerens

Ligger der grønne plamager på dine fliser? Så er du langt fra den eneste som bøvler med det problem. Hvert år er der mange danskere som kæmper med, at der kommer alger på fliserne. Algerne har god vækst de steder hvor der er meget fugt. Det vil sige, at de fliser, som f.eks. befinder sig i nærheden af en tagrende, er ekstra udsatte for at få alger. Der findes heldigvis flere metoder du kan prøve for at fjerne de grønne plamager og dermed få flotte fliser igen.

Køb algerens i byggemarkedet 

Hvis du gerne vil bekæmpe algerne selv, så kan du prøve med Algerens. Algerens er et effektivt produkt som du kan købe i de fleste byggemarkeder. Du skal sprøjte algerens på de grønne plamager og lade det virke en vis tid, så det kan nå at opløse belægningen. Lige så snart det har fået lov til at virke, kan du vaske det væk med vand og bruge en hård børste til at løsrive algerne. Afhængig af hvor slemt det er, kan det være nødvendigt at behandle mere end én gang, før det hele er væk.

Kontakt en professionel

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at skulle tilkalde assistance fra en professionel. Der findes mange firmaer du kan kontakte for at få hjælp til algebekæmpelsen. De professionelle har alt det nødvendige udstyr med og bruger en højtryksrenser til at få løsnet algerne. På internettet kan du finde et firma, der befinder sig i nærheden af din bopæl. Derudover kan du undersøge om andre danskere har været tilfredse med deres service. Hvis flere har været tilfredse med det færdige resultat, så gælder det bare om at få lavet en aftale med det samme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *