Clinical Super 3 Booster

Ud over den almindelige super 3 booster findes cremen også i en klinik udgave, kaldet Clinical Super 3 Booster. Den indeholder alle de samme ingredienser som den almindelige Super 3 Booster, bare i en mere koncentreret form.

Den store forskel er at du ikke kan købe Clinical udgave online eller i butikkerne, den er for stærk. Derfor kan du kun købe den hos autoriserede hudpleje klinikker som også kan rådgive dig om hvordan du bruger cremen.

Vi har samlet en liste over udvalgte klinikker i bunden af siden så du let kan finde et sted at købe cremen.

Beaute Pacifique kommer ofte ud til Matas, Magasin, Salling osv, så hvis du vil have dem til at lave en hudscanning så er det en god ide at holde øje med din lokale Beaute Pacifique forhandler og booke en tid.

De kan også vejlede om clinical super 3 booster er det rigtige for dig. Eller om du skal starte med den almindelige creme.

Super 3 Booster Clinical

Clinical Super 3 Booster findes i 50ml og 100ml tuber. Du kan med det samme se forskellen fra den almindelige super 3 booster fordi den har røde streger i top og bund som tydeligt markere at der er tale om et andet produkt.

Forskellen på den almindelige tube og clinical udgaven ligger i styrken på produktet.

I forvejen er cremen ret stærk hvilket gør at Beaute Pacifique har valgt at cremen kun kan købes igennem klinikker som er uddannet til at rådgive om produktet. Hvis du finder en webshop eller butik der sælger produktet uden rådgivning så pas på, det er ikke uden grund at produktet kun sælges gennem uddannede forhandlere.

Du bør ikke købe og bruge klinik udgaven uden at blive rådgivet af en hudlæge, så er du advaret.

Beaute Pacifique Clinicial Super 3 Booster 50ml

Beaute Pacifique Clinical Super 3 Booster 100ml

Pas på med styrken

Cremen er stærk, ingen tvivl om det, du skal se det mere som et lægemiddel end en ansigtscreme. Hvis du oplever det mindste ubehag eller andre problemer skal du straks stoppe med at bruge cremen og lade huden få ro i en periode.

Så kan du starte op igen med nogle få dage om ugen for at se om reaktionen stopper. Hvis du er det mindste i tvivl skal du kontakte en hudlæge.

Hvad kan Clinical Super 3 Booster

Den store forskel er som sagt styrken i cremen. Der er ekstra mange A-vitaminer i cremen, 3 forskellige typer. Fordelen ved kombinationen af A-vitaminerne er at de tilsammen har en stærk anti-age effekt. De går ind og påvirker opbygningen af kollagen som er en af grundstenene til en frisk og spændstig hud.

Hvis du har uren hud kan cremen være med til at dæmpe problemet og opbygge hudens struktur så den bliver stærkere og lettere kan modstå ydre påvirkninger som forsager urenheder.

Cremen er ret tyktflydende så den kan godt føles lidt salve agtig at smørre på huden. Heldigvis trænger den super hurtigt ind så det er kun kort den sidder på overfladen i huden.

Graviditet og A-vitamin creme

Det anbefales ikke at du bruger en kraftig A-vitamin creme, selv på huden kan det måske påvirke. Så selvom A-vitamin er det bedste og kraftigste anti-age vitamin, hvorfor så tage chancer? Selvom urenheder er rigtig øv, så ville jeg ikke selv gamble.

Der er ikke påvist nogen skader på barnet ved små mængder A-vitamin. Men vi ved at lægemidler med kraftig A-vitamin koncentration har påviselige negative påvirkning af barnet.

Hvor kan du købe cremen?

Du kan ikke købe Clinical Super 3 Booster i de normale butikker fordi de ikke kan rådgive dig rigtigt.

Vi har samlet en liste over nogen af de steder som forhandler den så du let kan få fat på cremen. Det er desværre ikke alle steder i landet den forhandles. Du kan altid finde en opdateret liste på Beauté Pacifiques egen hjemmesiden.

Beauté Skønhedsklinik
København

Løntoft Plastikkirugi
Odense

Hudklinikken i Thisted
Thisted

Klinik Lehmann
Sønderborg

Kosmetisk Klinik Viborg
Viborg